De FashionDolls

De FashionDolls leven allemaal in internationale steden,in Europa, Amerika en Japan. Zij leven een hip en dynamisch leven. Met een leuke baan of studie en staan midden in het leven…Het leven van de FashionDolls is bepalend voor delook van de collectie en is trend bepalend.
Aan de hand van hun belevingen en de mondiale modetrends, word de FashionDolls collectie ontworpen door het FashionDolls team.

Fashion Doll Reya BarcelonaReya, dit is de oudste van het stel. Zij heeft al een carrière als internationaal model achter de rug. Reya woont en werkt in Barcelona.
Zij heeft haar promo office pal naast die mooie Catedral de Barcelona in de  Carar del Bisbe. Zij houdt zich vooral bezig met veel belovend modellentalent te promoten op de grote Fashion Weeks, waaronder die van Madrid… en Barcelona.

Fashion Doll Neroli MilaanNeroli, woont en werkt in Milano, zij heeft een fantastisch appartementje in de oude kunstenaarswijk Brera. Zij heeft daar een spannend vrijgezellen leventje, en werkt als senior editor bij een Italiaans mode blad nl: Dolcevia.com. Ook helemaal dol op Fashion, en dat is niet zó moeilijk in Milano.

Fashion Doll Abigail New YorkAbigail, een beeldschoon model woont in de “Big Apple” New York.  Zij woont als jong model in de buurt Queens. Waar zij een en ander
meemaakt tijdens haar foto-shoots en natuurlijk daarna in het lokale fashionista’s circuit.

 

Fashion Doll Moa StockholmMoa, woont  in down town Stockholm, in het oude gedeelte Gamla Stan. Zij is beeldhouwster van beroep en is een op en top Fashionista uit het noorden, gepassioneerd door alles wat met design en fashion te maken heeft.

 

Fashion Doll Inez ParisInés, woont in Paris in een fantastische oude buurt, de Marais. Zij studeert dagelijks aan een van de oudste ballet studio’s in Parijs.
Verder zorgt haar familie dat ze zonder problemen van haar passie voor fashion kan genieten

 


Fashion Doll Myoko TokioMyoko,
woont met haar vriendin Aikiko samen in een van de oudste buurten van Tokyo, de Shibuya. Myoko is fotograaf en vermaakt zich kostelijk tijdens haar werk en natuurlijk in de vele uitgaansgelegenheden in Tokyo, waar ze regelmatig met haar vriendin Aikiko te vinden is